• Status ogłoszenia o naborze:Rozstrzygnięte
    • Ilość etatów1
    • Data ogłoszenia2023-09-29
    • Termin składania dokumentów2023-10-09
    • Sposób składania dokumentówOsoby zainteresowane prosimy o składanie ofert w zamkniętych kopertach z dopiskiem „Oferta Pracy nr 37/2023" w terminie 10 dni od ukazania się ogłoszenia (liczy się data stempla pocztowego).
    • Miejsce składania dokumentóww Punkcie Informacyjno – Podawczym Urzędu Marszałkowskiego Województwa Kujawsko-Pomorskiego w Toruniu, Plac Teatralny 2, lub przesłać na adres: Urząd Marszałkowski Województwa Kujawsko-Pomorskiego Departament Obsługi Zarządu i Spraw Pracowniczych Wydział Kadr, 87-100 Toruń, Plac Teatralny 2 lub wysłanie za pomocą elektronicznej skrzynki podawczej EPUAP - adres ePUAP: /36t9v8thbz/SkrytkaESP
    • Wymagania w stosunku do kandydatów - niezbędnea) wykształcenie wyższe drugiego stopnia,
      b) co najmniej dwuletni staż pracy zawodowej, w tym co najmniej roczne doświadczenie w administracji publicznej,
      c) doświadczenie na stanowiskach pracy związanych ze szkolnictwem,
      d) niekaralność za umyślne przestępstwa ścigane z oskarżenia publicznego lub umyślne przestępstwa skarbowe,
      e) nieposzlakowana opinia.
    • Wymagania w stosunku do kandydatów - dodatkowea) wiedza z zakresu administracji samorządowej,
      b) bardzo dobra znajomość Prawa oświatowego,
      c) dobra znajomość pakietu MS Office, w szczególności Excel oraz programów firmy Vulcan,
      d) umiejętność analitycznego myślenia, wysoka kultura osobista, systematyczność, dokładność, umiejętność pracy w zespole.
    • Zakres wykonywanych zadań na stanowisku - podstawowya) nadzór nad jednostkami oświatowymi dla których Samorząd Województwa Kujawsko-Pomorskiego jest organem prowadzącym,
      b) obsługa Kujawsko-Pomorskiej Rady Oświatowej,
      c) realizacja zadań związanych z przyznawaniem środków finansowych przeznaczonych na pomoc zdrowotną dla nauczycieli oraz nauczycieli po przejściu na emeryturę lub otrzymującym nauczycielskie świadczenia kompensacyjne ze szkół i placówek oświatowych prowadzonych przez Samorząd Województwa,
      d) prowadzenie spraw dotyczących likwidacji składników majątkowych w zakresie szkół
      i placówek oświatowych dla których Samorząd Województwa Kujawsko-Pomorskiego jest organem prowadzącym,
      e) organizacji i obsługa merytoryczna uroczystości, konferencji, narad, spotkań organizowanych przez Biuro.
    • Zakres wykonywanych zadań na stanowisku - dodatkowywykonywanie innych poleceń prełożonego
    • Lista wybranych kandydatów
    • Uzasadnienie wyboru